Plaats binnen 5 minuten jouw functie

Ben je snel op zoek naar kwalitatief personeel? Via Youbahn vind je in no-time personeel voor ieder moment. Plaats nu jouw shift en zie de reacties binnenstromen.

Probeer het gratis
Krijg 5 profielen

Vind binnen 24 uur on demand personeel

Een openstaande vacature die je maar niet ingevuld krijgt? Youbahn is dé innovatieve oplossing om snel jouw personeelsvraagstuk op te lossen. Plaats binnen 5 minuten jouw vacature. 92% van de vacatures op ons platform krijgt binnen 24 uur reactie.

horeca
Horeca & events
Logistiek
Logistiek & bezorging
Schoonmaak
Schoonmaak & zorg
Office-support
Office support

Werk plaatsen zonder tussenkomst van een intercedent

Youbahn zorgt ervoor dat vraag en aanbod op ons uitzendplatform samenkomt. Jij plaatst zelf een shift online, bepaalt het uurloon en selecteert de medewerker die het best bij de shift past. Dit allemaal zonder tussenkomst van een intercedent. Omdat wij 100% online werken, betaal je een lage omrekenfactor.

Krijg 5 profielen

Waarom Youbahn?

personeel
Gekwalificeerd personeel
Comp-1
Vaste omrekenfactor van 2.0
communicatie
Snelle communicatie
Comp-2
Makkelijk op- en afschalen

Snel flexibel personeel vinden van 4 uur tot 18 maanden

Ben je op zoek naar fulltimers, parttimers of misschien wel beide? Via Youbahn is het mogelijk om voor een korte of langere periode personeel in te huren. Op ons platform kan je je opdracht op verschillende manieren plaatsen: als shift of vacature. Wij leggen de verschillen voor je uit zodat jij de beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk kan selecteren:

Shift
Vacature

Een klus laten oppakken door één of meerdere flexibele medewerkers? Plaats dan een shift. Dit zijn klussen voor één (of meerdere) dag(en). Shifts zijn ideaal als je snel personeel nodig hebt, ze worden namelijk het snelst vervuld.

Op zoek naar vast personeel? Plaats een vacature als op zoek bent naar medewerkers die voor een langere tijd aan de slag gaan. Je ziet dus altijd dezelfde medewerker terug die volgens een vast rooster bij jou werkt.

Jouw partner in flexibel werk

Youbahn is hét eerste uitzendplatform in Nederland waar vraag en aanbod simpel wordt samengebracht. Schaal eenvoudig personeel op en af van enkele Youbahners per dag, tot aan 50+!

Dit doet Youbahn door middel van een flexibele schil. Een flexibele schil kan jou helpen om plotselinge stijgingen in de vraag naar jouw product of dienst op te vangen. Via Youbahn kan je eenvoudig een flexpool creeren van gemotiveerde medewerkers voor jouw bedrijf. 

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en jij niet aansprakelijk gesteld kan worden.

Probeer het gratis

Kom in contact!

Wij staan voor jou klaar. Bekijk onze helpdesk voor de meestgestelde vragen, mail je vraag naar info@youbahn.nl of bel ons op 088 - 8448 200.