Vind snel on demand personeel

Schaal eenvoudig personeel op en af van enkele Youbahners per dag, tot aan 50+! Van efficiënte zelfservice tot volledige ontzorging. Wij groeien (en krimpen) gemakkelijk met jou mee. Via Youbahn vind je in no-time personeel voor ieder moment.

Probeer het gratis
Krijg 5 profielen

92% van de vacatures ontvangt binnen 24 uur een sollicitatie

Youbahn is dé innovatieve oplossing voor jouw personeelsvraagstuk. Op ons platform vinden bedrijven eenvoudig de kandidaten die matchen met hun vacatures. Dit doen we met data die kandidaten koppelt aan bedrijven, gebaseerd op vaardigheden en relevante werkervaring. Plaats binnen 5 minuten jouw functie en zie de sollicitaties binnenstromen.

horeca
Horeca & events
Logistiek
Logistiek & bezorging
Schoonmaak
Schoonmaak & zorg
Office-support
Office support

Wij helpen je binnen no-time uit de brand

December is voor veel ondernemers een drukke maand. Snel extra personeel nodig? Wij helpen je met je al je personeelsvraagstukken, zodat jij je met andere zaken kan bezighouden.

Krijg 5 profielen

Waarom Youbahn?

personeel
Gekwalificeerd personeel
Comp-1
Vaste omrekenfactor van 2.0
communicatie
Snelle communicatie
Comp-2
Makkelijk op- en afschalen

Snel flexibel personeel vinden van 4 uur tot 18 maanden

Ben je op zoek naar fulltimers, parttimers of misschien wel beide? Via Youbahn is het mogelijk om voor een korte of langere periode personeel in te huren. Op ons platform kan je je opdracht op verschillende manieren plaatsen: als shift of vacature. Wij leggen de verschillen voor je uit zodat jij de beste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk kan selecteren:

Shift
Vacature

Een klus laten oppakken door één of meerdere flexibele medewerkers? Plaats dan een shift. Dit zijn klussen voor één (of meerdere) dag(en). Shifts zijn ideaal als je snel personeel nodig hebt.

Op zoek naar vast personeel? Plaats een vacature als je op zoek bent naar medewerkers die voor een langere tijd aan de slag gaan. Je ziet dus altijd dezelfde medewerker terug die volgens een vast rooster bij jou werkt.

Druppel_paars_horecatraining

Jouw partner in flexibel werk

Youbahn is hét eerste uitzendplatform in Nederland waar vraag en aanbod simpel wordt samengebracht. Schaal eenvoudig personeel op -en af van enkele Youbahners per dag, tot aan 50+!

Dit doet Youbahn door middel van een flexibele schil. Een flexibele schil kan jou helpen om plotselinge stijgingen in de vraag naar jouw product of dienst op te vangen. Via Youbahn kan je eenvoudig een flexpool creeren van gemotiveerde medewerkers voor jouw bedrijf. 

Youbahn is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en voldoet aan de NEN-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat we onze verplichtingen naar de Belastingdienst voldoen en jij niet aansprakelijk gesteld kan worden.

Probeer het gratis

Kom in contact!

Wij staan voor jou klaar. Mail je vraag naar info@youbahn.nl of bel ons direct op 088 - 8448 200.